Divno, divno, divno: Kuz može da komunicira!

Nikola Bulatović
Foto: StarSport

Ognjen Kuzmić je bolje i može da komunicira, potvrđeno je iz Crvene zvezde!

Vesti koje smo čekali još od momenta kada smo saznali za ovaj potresan slučaj i težak udes košarkaša Crvene zvezde i selekcije Srbije. Delegaciji beogradskog kluba potvrđeno je da se Ognjenu Kuzmiću stanje pomera na bolje, a o tome je uskoro obaveštena i javnost na sajtu Košarkaškog kluba Crvena zvezda:

Prilikom kraće posete lekarski tim informisao je tročlanu delegaciju KK Crvena zvezda mts o postoperativnom oporavku Ognjena Kuzmića. Tom prilikom predsednik kluba Nebojša Čović, direktor kluba Filip Sunturlić i PR kluba Igor Vujičin bili su u prilici da po prvi put vide Ognjena nakon nedeljne nesreće i uvere se u njegovo zdravstveno stanje.

Lekari Urgentnog centra izrazili su zadovoljstvo Ognjenovim trenutnim stanjem i postepenim ali sigurnim oporavkom nakon operacije od teških povreda koje je zadobio u saobraćajnoj nesreći. Ognjen Kuzmić je u svesnom stanju, pokreće sve eksremitete, diše svojim plućima i postepeno, koliko je to trenutno u mogućnosti, komunicira sa lekarskim timom koji o njemu brine 24 časa dnevno.

Reprezentativac Srbije i košarkaš Crvene zvezde teško je povređen u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila prošle nedelje u ranim jutarnjim satima na putu Banjaluka – Prijedor.

https://millenniumbet.rs/app/home

Foto: StarSport

Ostavi komentar

Ostavi komentar

Pročitajte još
Prikaži još