Insajder dana: Laslo ide u polufinale

Nemanja Đorđević
Laslo igrao Photo by Matthew Stockman/Getty

Posle spektakularnog Vimbldona, najbolji teniseri sveta spremaju se za američku turneju odnosno poslednji Grend Slem sezone – US Open.

U međuvremenu, širom sveta na programu je nekoliko veoma kvalitetnih turnira, a jedan od njih igra se u Umagu.

Srbija u četvrtini finala ima dvojicu predstavnika – Lasla Đerea, koga očekuje duel sa Leonardom Majerom, i Dušana Lajovića, koji će igrati sa Aljažem Bedeneom.

 

Naš Insajder vam ovog petka donosi predlog upravo za meč drugog reketa Srbije, uz očekivanja da 32. teniser sveta ponovo porazi Argentinca.

Laslo je na Vimbldonu stigao do druge runde, gde je poražen od Džona Milmana iz Australije, dok je na startu takmičenja u Hrvatskoj bio bolji od Italijana Paola Lorencija, u tri seta.

S druge strane, Majer je najpre porazio Pabla Anduhara iz Španije maksimalnim rezultatom, da bi potom eliminisao Čeha Jirija Veselog, posle velike borbe u tri seta.

Titulom u Rio de Žaneiru, Đere je potvrdio da se najbolje snalazi na šljaci, a mi verujemo da će ishod biti isti kao na US Openu prošle godine:

17:30 Laslo Đere – Leonardo Majer 1 (1,80)

https://l.facebook.com/l.php?u=https%3A%2F%2Fmillenniumsport.rs%2Fapp%2Fapp-release-2.apk%3Ffbclid%3DIwAR2pMEqTw2B0t9Bixatxw-TzL3FQ594qMi-qSiZ_bwENHs8i3BXena76ZaM&h=AT2ivYaoe6o24DCFJb5_wwFOt0EXgbpZnaSI9ujS86i_eUT46Ys4YD442tffrjYYUmDISosa2byGcdkZsHZzcz87xhrlzECgQGgjtK4FOxvi-aBAC6oUc6snJoQ4cY2mf2f3Mw

Photo by Matthew Stockman/Getty

Ostavi komentar
1 Komentar
  1. […] smo preporučili ozbiljnu "kečinu" na Lasla Đerea protiv Argentinca Majera i to nam se isplatilo dobitnom […]

Ostavi komentar

Pročitajte još
Prikaži još