Ništa bez ludog komentatora… proslava gola za titulu u arapskom stilu!

Marko Kulić
Foto: CAF/Twitter

Naravno, kad su veliki mečevi, onda širom sveta imamo fenomenalne reakcije sportskih komentatora na golove koji donose titule šampiona određenog takmičenja.

Od Evrope preko Južne Amerike pa sve do Afrike. Ipak, u Africi su najizraženiji komentatori sa severa Crnog kontinenta koji i mnogo manje značajne mečeve umeju da proprate burno. Onda možete zamisliti kakav je slučaj kada je veoma bitan meč, a posebno kada njihova zemlja postiže gol za titulu.

Tako je alžirski komentator prosto "poludeo" u svojoj kabini za komentarisanje utakmice kada je Bagdad Bunedža postigao gol protiv Senegala već u drugom minutu.

Verujemo da je ovo samo "delić ludila", a da je isti komentator još luđi bio po završetku ovog meča. Alžir je po drugi put u svojoj istoriji postao šampion Kupa Afričkih nacija.

https://l.facebook.com/l.php?u=https%3A%2F%2Fmillenniumsport.rs%2Fapp%2Fapp-release-2.apk%3Ffbclid%3DIwAR2pMEqTw2B0t9Bixatxw-TzL3FQ594qMi-qSiZ_bwENHs8i3BXena76ZaM&h=AT2ivYaoe6o24DCFJb5_wwFOt0EXgbpZnaSI9ujS86i_eUT46Ys4YD442tffrjYYUmDISosa2byGcdkZsHZzcz87xhrlzECgQGgjtK4FOxvi-aBAC6oUc6snJoQ4cY2mf2f3Mw

Foto: CAF/Twitter

Ostavi komentar

Ostavi komentar

Pročitajte još
Prikaži još