Pravi prijatelj se na sastavljanju tiketa poznaje!

Milovan Longinov

Koliko puta ste zvali prijatelja, komšiju, kuma, rođaka, razrednu vaše ćerke da vam pomogne u sastavljanju tiketa? A koliko puta ste zapravo i vratili uslugu, nakon što su vam predložili neki par koji je došao? E, imamo rešenje – kupite genijalni kladioničarski poklon onome koji to najviše zaslužuje na uplatnim mestima naše kladionice!

Svako od nas se našao u prilici da mu treba neka kladioničarska usluga. Svako od nas se našao u prilici da ponudi pomoć nekome kome treba. A AdmiralBet gift kartice su upravo to, pomoć, ali i poklon tvom najboljem prijatelju, kolegi sa uplatnog mesta, čoveku koji prati drugu ligu Japana pa zna šta dolazi nedeljom ujutro.

AdmiralBet poklon kartica je idealan način da nekome ulepšaš dan. Bez obzira koji je tvoj razlog za čašćavanje, bez obzira da li vraćaš uslugu ili pomažeš nekome u sastavljanju dobitnog tiketa, ova kartica je poklon koji će onaj koji je dobija znati da ceni.

Kartica, pravo džepno izdanje, laka je za prenos i još lakša za upotrebu. Izgleda kao knjižica u koju je dovoljno napisati samo osnovne podatke pre nego što bude spremna za upotrebu. A kada jednom iskoristite AdmiralBet karticu kao poklon, shvatićete da vam ostali nisu potrebni.

Uobičajeni rođendanski pokloni su postali kliše, a svakome od nas nekada zafali ideja kada je u pitanju darivanje. Zato je AdmiralBet tim bio kreativan, pa je ovako pripremljeno iznenađenje sjajna opcija za nekoliko različitih povoda.

Popuni karticu nekom internom forom, nasmej društvo i pokloni minimum 500 dinara nekome ko je pasionirani sastavljač tiketa. Sve je vrlo jednostavno, mnogo lakše nego izabrati prave mečeve iz liste četvrtkom prepodne.

Ostavi komentar

Ostavi komentar

Pročitajte još
Prikaži još