Kovčeg je pun blaga, da li si hrabar za avanturu?

Milovan Longinov

U neka drugačija vremena, kovčezi su imali drugačije uloge. Kombinacija drveta i gvožđa davala je dovoljnu sigurnost. Bilo je neophodno u njima čuvati neprocenjivo blago.

Tako se simbol kovčega prepunog blaga održao kroz vekove, epohe i civilizacije, sve do nama poznatih dana kada još uvek važi za isto. Ukoliko biste videli uživo neki takav kovčeg, sigurno biste se zapitali da li su u njemu nekada bili zlatnici, biseri, drago kamenje…

Iako se kao simbol najčešće vezuje za pusta ostrva i misteriozno gusarsko blago, u našoj igrici je situacija malo drugačija. Ovde nema brodova, pirata, mačeva i kopanja po peščanima plažama. Avanture ima, to vam garantujemo.

Zajedno sa prelepom arheologičarkom seliš se u drevni Egipat, tačnije pokušavaš da otkriješ blago koje se krije još iz tih prastarih vremena. Neće biti lako, ali zato za ovu avanturu treba mnogo hrabrosti.

https://www.youtube.com/channel/UCAnT6GwCcd5_qfx42WkIFxQ/videos

U igri sa deset simbola tu su oni obični poput 10, J, Q, K i A, ali i još šest specijalnih, veoma zanimljivi simbola. Među njima se već pomenuta arheologičarka, dva drevna ukrasa i jedna statua. Tu je i knjiga, bez koje bi igra bila nezanimljiva.

Sa tri otvorene knjige na tabli od 15 polja, dobijaju se besplatni spinovi. Kada se besplatni spinovi aktiviraju, biće izabran i jedan ’’bonus’’ znak, onaj koji će vam tokom narednih okretanja donositi veći dobitak. On će činiti da se okolna polja pretvore u njega i tako vam pomagati da napravite više linija.

Kada smo kod linija, njih u ovoj igrici ima deset. Sasvim dovoljno, kada se uzme u obzir da će tokom besplatnih okreta i okolni simboli postajati upravo ono što želiš da vidiš na ekranu.

Sama igrica u nekim delovima, pre svega tematikom, podseća na jednu od najpopularnijih svetskih igara. Ako vam je drevni Egipat asocijacija na ’’Book of Ra’’, ne možemo da vas krivimo, većini pasioniranih igrača se to dešava.

Ali, ova igra je upravo zbog toga donela posebnu draž. Za razliku od poznatije verzije, ovde ste u ulozi istraživača, nekog ko tek treba da upozna svet egipatskih piramida, božanstava, drevnih dragocenosti i na kraju, kovčega sa blagom.

Zato je najbolje kombinovati ove dve igre. Malo egipatsko božanstvo Ra, malo skriveno blago u dubinama piramida. Pomoć imaš, ova oskudno odevena devojka koja tvrdi da je arheolog će ti pomoći da se izboriš sa svim problemima na tom putu.

Na tebi je samo da se zaigraš i da prodreš u sve tajne drevnog Egipta.

Čitava jedna civilizacija čeka na tebe, vreme je da zasučeš rukave i počneš da vrtiš.

Čekamo te u našem kazinu.

Srećno 🙂

AdmiralBet tim

Ostavi komentar

Ostavi komentar

Pročitajte još
Prikaži još