Kako u Golden Stejtu gledaju na srpsku hranu: Jogurt nikako, ćevapi mogu, burek odličan - Admiral Bet SPORT

Kako u Golden Stejtu gledaju na srpsku hranu: Jogurt nikako, ćevapi mogu, burek odličan

Dušan Ninković
FOTO: Ezra Shaw/Getty Images

Mladi košarkaš Alen Smailagić se prethodne sezone pojavio na draftu za razvojnu ligu, ove godine na draftu za NBA ligu, a Golden Stejt je oduševljen njime.

Dobio je ugovor, nakon sjajnih igara u Letnjoj ligi, pa će sledeće sezone biti član tima koji je poslednjih pet godina bio finalista NBA lige. Samilagić će imati priliku da se nametne i to u jednoj od najboljih ekipa u ligi.

On i još dvojica novajlija u ekipi Golden Stejta junaci su videa koji je okačen na zvanične profile kluba. Smailagić je posetio jedan srpski restoran u Americi, nabavio ćevape i burek, a u goste pozvao svoje saigrače.

Kako su Džordan Pul i Erik Paskal reagovali na srpsku hranu? Po prvi put u životu su probali ovako nešto, nikada ranije nisu videli burek i ćevape. Burek, koji je Alen opisao kao pitu sa mesom, pohvalili su i bili su zadovoljni ukusom. Ćevapi su im bili malo neobični, nisu shvatili kako bi to trebalo da se jede.

Ali, najzanimljiviji deo klipa je jogurt. Dok je Smailagić tvrdio da je hrana ukusnija uz jogurt, mladi košarkaši Godlen Stejta su bili skeptični. Jedan nije želeo ni da proba, drugom se prvi ukus uopšte nije dopao. Momci su se dobro zabavili, najavili novo druženje, a srpska hrana je dobila dobru ocenu kod Erika i Džordana.

FOTO: Ezra Shaw/Getty Images

Ostavi komentar

Ostavi komentar

Pročitajte još
Prikaži još