Kuzmić se prvi put nakon nesreće obratio javnosti: Transparent dirnuo u srce

Dušan Ninković
Foto: StarSport

Košarkaš Crvene zvezde oporavlja se od teških povreda koje je zadobio u saobraćajnoj nesreći. Smogao je snage da se prvi put obrati javnsoti.

Momak iz Doboja, div pod Zvezdinim i protivničkim košem, iskoristio je priliku da se svima zahvali na nesebičnost podršci tokom prethodnih dana. Nakon sudara u kom su učestvovala dva vozila, Kuzmić je bio u komi, sa povredama vilica i grudnog koša, ali je oporavak krenuo odlično.

Za zvaničan klupski sajt Ognjen Kuzmić izgovorio je nekoliko rečenica. One su u zvezdaškoj javnosti prihvaćene odlično jer su svi čekali vesti o zdravstenom stanju košarkaša.

Želeo sam da se zahvalim svima koji su brinuli za mene, nakon svega što sam doživeo i preživeo.

Pored predsednika KK Crvena zvezda i čitavog kluba, zahvalnost je iskazana doktorima Baščanoviću i Olujiću, ministru Zlatiboru Lončaru, njihovim timovima koji su vredno radili, lekarima iz Banjaluke gde je Ognjen prvobitno hospitalizovan. Bilo je pomena i saigrača, kao i navijača.

Želeo bih da se zahvalim svim svojim saigračima, bivšim i sadašnjim. Tu su i saigrači iz reprezentacije, selektor Đorđević, kao i navijači moje Crvene zvezde. Puno im hvala što su brinuli i slali mi podršku, preko mojih najbližih, preko kluba i onim transparentom na utakmici. To me je zaista pogodilo u srce.

Izvinjavam se ako sam nekoga izostavio. toliko toga se desilo ovih dana. Na meni je sada da se oporavim, slušajući doktore. Osećam se dobro, idemo dalje!

Ognjen Kuzmić je bio i na spisku selektora Đorđevića za Svetsko prvenstvo u Kini. Zbog njegovih povreda naknadno je pozvan Nikola Jovanović, a Sale Đorđević je na jednoj od konferencija istakao da je reprezentacija uz bivšeg košarkaša Golden Stejta, Panatinaikosa i Real Madrida.

Foto: StarSport

Ostavi komentar

Ostavi komentar

Pročitajte još
Prikaži još