Raduj se letu u AdmiralBetu!

Milovan Longinov

Kakvo je to leto bez iznenađenja u vašem omiljenom AdmiralBetu?

Poštovani igrači, AdmiralBet uvek misli na sve vas pa smo tako odlučili da ovog leta obradujemo one koji se najviše raduju kazino igricama.  U prilici ste da dobijete bonus na čak TRI prva depozita i to bonus koji konstantno raste i na trećem depozitu dostiže nivo od 30%!

Sve što je potrebno je da se REGISTRUJETE, uplatite depozit i krenete sa igrom  Za sve nedoumice možete kontaktirati naš support  tim putem chat-a.

Uživajte u igri! 

Bonus na SLOT igrice na prva TRI depozita:
I depozit – 10%
II depozit – 20%
III depozit – 30%
VAŽI SAMO ZA SLOT IGRICE!

Uslovi promocije:

Bonus sredstva se aktiviraju kada igrač potroši iznos keš sredstava koje je tim depozitom uplatio.

Kada je vrednost potrošenih sredstava sa Osnovnog računa jednaka visini depozita na koji je igrač dobio Bonus, sredstva sa Bonus računa se mogu koristiti. Da bi igrač trošio

Bonus sredstva na računu ne sme imati keš sredstva.

Ukoliko je igrač nakon uplate depozita ostvario dobitke, da bi iskoristio pravo na Bonus potrebno je da isplati razliku koja predstavlja taj dobitak i nastavi sa ispunjavanjem uslova za korišćenje depozita. Na Osnovnom računu Vam mora ostati visina prvog depozita koji je potrebno da potrošite kako biste aktivirali bonus. Ukoliko igrač isplati veću sumu od naznačene razlike automatski gubi pravo na naznačeni Bonus.

Ukoliko nakon aktivacije Bonus računa uplatite sredstva na Osnovni račun, prilikom sledeće uplate tiketa prvo Vam se oduzimaju sredstva sa Osnovnog računa.

Bonus sredstva se koriste tako što igrač nakon što je aktivirao Bonus mora 30x da izvrti vrednost istog na slot igricama. Nakon što ste ispunili ovaj uslov trenutno stanje

Bonus sredstava, sa kojima ste igrali, Vam prelaze na Osnovni račun.

Ukoliko igrač pre aktivacije Bonusa isplati sredstva, Bonus mu se automatski briše. Igrač i dalje može ostvariti promo Bonus na II ili III depozit.

Bonus sredstva se moguiskoristiti u rokuod 30 dana od aktivacije.

Bonusi se ne kumuliraju, svaki je poseban i tako se tretira.

Minimalan iznos Bonusa je 100dinara a maksimalni 5000dinara.

Priređivač zadržava pravo da promeni uslove, ukine, ili na bilo koji drugi način izmeni promotivni bonus dobrodošlice u bilo kom trenutku.

  • * Promocija traje do 13.09.2019. u 00h.
Ostavi komentar
2 Komentara
  1. […] AdmiralBet AdmiralBet promo Aktuelno istaknuto Kladionica Online […]

Ostavi komentar

Pročitajte još
Prikaži još