Hrvati saznaju: Lazar Marković bi mogao u Dinamo iz Zagreba

Dušan Ninković
Foto: StarSport

Novi šok u regionalnom fudbalu? Pa, moglo bi tako da se nazove. Dinamu iz Zagreba ponuđen Lazar Marković, nekadašnji reprezentativac Srbije!

Nekadašnji fudbaler Partizana je slobodan igrač, njegov ugovor sa Fulamom je istekao na kraju prošle sezone, a on ovog leta traži klub. Među ekipama koje bi mogao da pojača nalazi se i šampion Hrvatske.

Pričalo se ovog leta o nekoliko destinacija za brzonogo krilo koje je zaludelo Evropu igrama u Benfiki. Bivši fudbaler Liverpula je bio blizu povratka u Portugal, ali i Tursku. Sada se čini da je blizu povratka na Balkan.

Hrvatski "Jutarnji list" navodi da je Lazar Marković ponuđen šampionu Hrvatske i da su pregovori počeli. Srpski fudbaler je tražio 900.000 evra po sezoni, a čeka se odgovor Dinama na tu ponudu.

Marković je tokom prethodnih osam godina promenio čak osam klubova i ni u jednom od njih nije napravio veliki rezultat. Već dugo se karijera ovog igrača nalazi u slobodnom padu, pa bi prelazak u slabiju ligu, dobijanje samopouzdanja i dobre partije protiv lakših rivala mogli da budu pun pogodak.

Foto: StarSport

Ostavi komentar

Ostavi komentar

Pročitajte još
Prikaži još