Grobari, pripremite se – od ponedeljka sezonske karte za košarku

Dušan Ninković
Foto:StarSport

Navijači Partizana danas su dobili važno obaveštenje. U ponedeljak počinje prodaja sezonskih karata za narednu sezonu njihovog košarkaškog kluba.

Prethodne sezone KK Partizan je napravio sjajan posao sa sezonskim kartama. Bile su jeftine, navijači su prepoznali momenat i pomogli su klubu kupovinom. Zbog toga su crno-beli još jednom imali sjajnu podršku na domaćim mečevima.

Košarkaški klub Partizan će naredne sezone biti domaćin u "Štark areni" na Novom Beogradu, a čelnici crno-belih ponovo očekuju veliku podršku. Pored domaće i regionalne lige, tim će se takmičiti u Evrokupu, gde će ambicije biti veće nego prethodnih godina.

Prodaja počinje sutra, tačno u 10 časova, a obavljaće se na tri načina. Jedna od lokacija je "Ticketline" na Novom Beogradu, druga stadion fudbalskog kluba, a treća opcija internet, preko kog će biti moguće nabaviti propusnicu za sve domaće mečeve.

Pored sezonskih karata navijači Partizana će moći da kupe i godišnju propusnicu za parking i to po ceni od 6.000 dinara. Oni koji se odluče za kupovinu premium sezonske, takvu propusnicu će dobiti na poklon.

Košarkaški klub Partizan ističe da je igranje na Novom Beogradu mnogo bolja opcija, da je komfor za navijače, kao i povezanost sa ostalim delovima grada bolja, a tu su i još neke pogodnosti. Zbog toga je napravljeno više različitih paketa karata koje navijači Partizana mogu da priušte sebi.

Kompletan cenovnik karata možete pogledati na zvaničnom klupskom sajtu.

Foto:StarSport

Ostavi komentar

Ostavi komentar

Pročitajte još
Prikaži još