U Madridu grme – Azar ima 11 kilograma viška!

Milovan Longinov
Foto: Alexander Hassenstein/Bongarts/Getty Images

Luka Jović i Ferlan Mendi su povređeni, a Eden Azar je na pripreme došao sa očiglednim viškom kilograma, koje još uvek nije uspeo da skine.

Madridski, a naročito katalonski mediji, bave se izgledom Edena Azara koji je na pripreme Reala došao totalno van forme i nakon što je dužu pauzu, posle finala Lige Evrope, odlučio da se malo više opusti.

Pojedini izvori tvrde da se Azar ugojio čak sedam kilograma, ali da se ubrzo, i pored početka priprema ugojio još četiri i da u ovom trenutku ima čak 11 više nego što bi bilo idealno za njegovu konstituciju.

U Madridu su momentalno reagovali, Azar je sada na posebnom režimu ishrane, Real je angažovao nutrisionistu koji ima zadatak da vrati Belgijanca u pravu formu.

Izvori bliski klubu navode čak da su u medicinskom timu šokirani načinom ishrane Azara kao profesionalnog sportiste i takav pristup ocenili neprihvatljivim.  Ne treba zaboraviti da je Azara najskuplje plaćeni igrač Reala, pošto je Florentino Perez izdvojio 120 miliona za njegov transfer iz Čelsija.

I sam Belgijanac je priznao da mu je potrebna pomoć nutricioniste, da se nije privikao na hranu u Španiji:

Osećam da sam "pao".  Problem je u tome što se navikavam na drugačiji stil života. U Španiji jedu mnogo više testenine i hranu kao što je paelja. Nije lako navići se na to, potrebna mi je pomoć nutricioniste.

Ostaje da vidimo kakav će biti na premijeri u La Ligi, 18. avgusta u Vigu.

Foto: Alexander Hassenstein/Bongarts/Getty Images

Ostavi komentar

Ostavi komentar

Pročitajte još
Prikaži još