Verujemo u Lorijen, ali i Spartu i FCSB

Dušan Ninković
Foto: StarSport

Krenule su mnoge evropske fudalske lige, pa sada više ni ponedeljak ne pada teško. Materijala ima, potrebno je samo sastaviti dobar tiket.

Mi smo se potrudili, a videćemo da li smo u tome uspeli. Izabrali smo četiri para iz današnje ponude, fudbalske utakmice u četiri zemlje, i sklopili sjajnu kvotu. Sad još samo da pogodimo.

Krećemo iz Češke, gde promenjiva Sparta gostuje Budejovicama. Mogli bi konačno da pokažu trunku zrelosti i kontinuiteta, da upišu pobedu i tako vrate malo vere svojim navijačima.

Lakše će biti timu iz Bukurešta. Rumunski fudbal je čudan, ovu Steauu možete i ne morate gledati kao onaj tim koji je bio prvak Evrope. Ali, danas oni nisu prvaci ni u svojoj zemlji, a to bi voleli da promene.

Selimo se u Nemačku, gde su stvari jasne. Nemci vole golove, a i mi volimo da igramo na njih. Zato minimum na tri u Bilefeldu, na meču domaće Arminije i Sent Paulija koji dolazi u goste.

Priču zaokružuje jedan jak kec. U pitanju je druga liga Francuske, a Lorijen bi mogao da krene pobedom protiv tima iz prestonice. Deluje nam da su na početku nove sezone oni bolji tim.

Foto: StarSport

Ostavi komentar

Ostavi komentar

Pročitajte još
Prikaži još