Mornar sklopio mozaik: Možemo mnogo

Nikola Bulatović

Kada su počeli da dovode igrače košarkaška javnost se čudila. Malo po malo i postalo je normalno. Mornar iz Bara imao je nekoliko transfer bombi ovog leta, što ih stavlja među najveće favorite za vrh ABA lige.

Trener Mihailo Pavićević kaže da je za njega ova sezona po mnogo čemu drugačija od prethodnih:

Ja nisam od onih trenera da govorim prvo opstanak, pa ostalo. Znam da je prvo bitan opstanak, ali pravo da vam kažem ovaj tim može ravnopravno da se upusti u borbu sa svima. Istina, još je rano, prelazni rok nije završen, pratim i druge kako se pojačavaju, ali mislim da je Mornar napravio izuzetno jaku ekipu. Upoređujući sa prethodnim sezonama, bogami sa ovom ekipom možemo da igramo protiv bilo koga.

Što se tiče posla koji je uprava odradila Pavićević je kazao da  je prezadovoljan i da je prevaziđeno ono što je očekivao:

Sa igračima koje je doveo moj brat Đoko, zaista, ne možemo da igramo neku ‘alibi košarku’. Moramo da igramo da napravimo najbolji mogući rezultat ove sezone. E sad, jedno je pokupiti igrače, a drugo staviti ih u funkciju tima. Međutim, objektivno, dovođenje tih igrača je bio mnogo teži deo posla. Iskreno, i mene je Đoko iznenadio.

Do sada su u Bar stigli: Derek Nidam, Milko Bjelica, Sead Šehović, Brendis Rejli-Ros, Džejkob Pulen, Damir Markota, Mirza Begić i Darington Hobson.

https://millenniumbet.rs/app/home

Ostavi komentar

Ostavi komentar

Pročitajte još
Prikaži još