Više od igre (ep. 4): AdmiralBet Sport i Miloš Ninković – oči u oči - Admiral Bet SPORT

Više od igre (ep. 4): AdmiralBet Sport i Miloš Ninković – oči u oči

Nemanja Đorđević

U četvrtoj epizodi našeg serijala "Više od igre" imali smo priliku da razgovaramo sa našim proslavljenim fudbalerom Milošem Ninkovićem.

Popularni Nine imao je atipičnu karijeru za jednog srpskog fudbalera, pošto je iz Čukaričkog otišao pravo u inostranstvo – provevši gotovo deceniju u kijevskom Dinamu.

U ukrajinskom velikanu prošao je sve ono što moderni fudbal ima da ponudi, od titula i trofeja do onih manje lepih stvari, a imao je priliku da, između ostalih, igra i druži se sa velikanom svetskog fudbala – Andrejom Ševčenkom.

Otkrio nam je i kako je izgledalo druženje sa Artjomom Milevskim, kakva je atmosfera u kijevskom restoranu pod imenom "Beograd", u čemu je i dalje rekorder u Dinamu, ali i kako se osetio kada mu je Radomir Antić rekao da će početi utakmicu na Svetskom prvenstvu.

https://www.youtube.com/watch?v=ZiGg5weEz1Y&t=313s Neizostavna tema bila je i njegova prva ljubav Crvena zvezda, dueli sa Lionelom Mesijem i milanskim Interom Žozea Murinja, ali i fudbal i život u Australiji gde je u poslednjih nekoliko sezona ponajbolji igrač lige.

Ne zaboravite da se pretplatite na naš "YouTube" kanal – jer vas očekuje još pregršt zanimljivih gostiju i ekskluzivnih priča iz sveta sporta.

Uživajte!

Vaš AdmiralBet Sport.

https://www.youtube.com/watch?v=CcggffsW4aQ&t=3624s

Ostavi komentar

Ostavi komentar

Pročitajte još
Prikaži još