On je Partizanov Jaguar... - Admiral Bet SPORT

On je Partizanov Jaguar…

Nikola Bulatović
Foto: StarSport

Jedan od glavnih aktera u svim sportskim medijima ovih dana je Partizanov Japanac. Posle fenomenalne premijere u pobedi nad Malatijom govori se o tome koliko je zapravo Savo Milošević dobio ovim dolaskom.

Takuma Asano je u intervjuu za "Večernje novosti" govorio o svom novom klubu, ali i nekim drugim stvarima. Odakle mu nadimak Jaguar, šta je bilo kod Arsena Vengera…

Od Partizana očekuje mnogo, ali i očekuje da doprinese igri crno-belih:

Imam mnogo ciljeva, pre svega da postignem što više golova za Partizan i što više doprinesem pobedama i u Evropi i u Srbiji, da osvajamo trofeje. Nisam odredio neku cifru, jer uvek volim da pomeram granice. Ako stignem do 20 golova, želeću više. Do sada u sezoni nisam nikad postigao dvocifren broj golova. Voleo bih prvo deset, pa onda da bude 20, 30. Znam da će mi u tome pomoći trener Savo Milošević jer je bio sjajan golgeter. Imam priliku da mnogo naučim od njega.

Tema razgovora bio je i Arsenal, odnosno boravak Asana u glavnom gradu Velike Britanije:

Imao sam normalan odnos trener – igrač sa Vengerom. Radio je kao trener i u Japanu, zapazio me i pozvao u Englesku. Nisam mogao da igram zbog problema sa radnom dozvolom. Nisam uspeo ni da započnem neku ozbiljniju saradnju, Arsenal je potom promenio trenera, Venger više nije bio na klupi. Sve se promenilo i ja sam otišao u Nemačku, prvo u Štutgart pa u Hanover. To je bilo dobro iskustvo. Sada sam u Partizanu i to je najvažnije.

Partizan sa Malatijom igra u četvrtak i brani 3:1 iz prvog meča.

Ostavi komentar

Ostavi komentar

Pročitajte još
Prikaži još