Ambiciozan napad Espanjola na Adrea Silvu

Stefan Cvetković
Foto: Twitter@SevillaFC

Španski klub bi Portugalca.

Andre Silva nikako da pronađe novu sredinu. Sevilja je odustala od otkupa njegovog ugovora, transfer u Monako je propao, dok je u Milanu prekobrojan. Sam Portugalac je nedavno izjavio da ne zna gde će igrati i šta će se desiti do kraja prelaznog roka. Španski Espanjol mu nudi izlaz iz situacije.

Katalonski klub pokušaće sa ambicioznim pokušajem da dovede Silvu u svoje redove. Navodno je Milan već kontaktiran i dostavljena je ponuda u visini od 25 miliona evra. Pitanje je da li će Italijani prihvatiti nju, jer je mnogo niža od onoga što potražuju. Pre dve godine Silva je plaćen Portu 38 miliona evra i na taj način bi ostvarili veliki gubitak.

Espanjol je prošle sezone odličnim partijama došao do sedmog mesta i izlaza u kvalifikacije za Ligu Evrope, koje za sada teku po planu. Prva prepreka je preskočena, na putuje da se prebrodi i druga, tako da ih deli samo jedna runda od ulaska u grupnu fazu.

Navodno bi u priču mogla da se umeša i Valensija koja je veoma blizu toga da ostane bez Rodriga, ali bi odličnom zaradom na njegovom transferu mogli da ispune zahteve Milana.

Foto: Twitter@SevillaFC

Ostavi komentar

Ostavi komentar

Pročitajte još
Prikaži još