Opasno se kuva u Parizu!

Milovan Longinov
Foto: Buda Mendes/Getty Images

Ekspedicija Barselone stigla je u Pariz, ali to nije kraj!

Kao što je i najavljeno u ponedeljak, Barselona je odletela danas u Pariz na prve pregovore sa Pari Sen Žermenom. Erik Abidal vodi glavnu reč sa katalonske strane, a direktor Pari Sen Žermena Leonardo nema mnogo izbora osim da pristane na sedne za sto.

PSŽ "obrisao" Nejmara i iz zvaničnog šopa

Navodno, PSŽ je spreman da prihvati ponudu Barselone u kojoj su uključeni Filipe Kutinjo i Ivan Rakitić + određeni novac, što do sada nije bio slučaj.

Kutinjo je već odbio Bajern Minhen, više bi voleo da ode u PSŽ, jer je već pričao sa Tijagom Silvom i sviđa mu se da bude deo pariške ekipe. Kutinjov agent danas je takođe u Parizu i to dodatno ubrzava čitavu priču.

PSŽ nema kud, već je sklonio Nejmara iz zvaničnog šopa, Real Madrid nije u priči, preostalo je još samo da izvuku najviše što mogu od Barselone.

Marsal Ljorente, jedan od pouzdanijih novinara tvrdi da Kutinjo i Rakitić zadovoljavaju ukuse Tomasa Tuhela, koji je takođe aminovao ovu trampu.

Preostaje samo da se dogovore koliko će Barsa još novca morati da doplati, ali po svemu sudeći, neće smeti mnogo, jer nema u budžetu…

Ostanite sa nama, pratimo dešavanja u Parizu od brojnih pouzdanih izvora iz Španije i Francuske, a svi su složni u tome da bi uskoro, možda već danas, moglo da bude poznato šta će biti sa Nejmarom.

Foto: Buda Mendes/Getty Images

Ostavi komentar

Ostavi komentar

Pročitajte još
Prikaži još