Otkriveno – Mesi okrenuo telefon i preuzeo stvari u svoje ruke!

Milovan Longinov
Foto: Laurence Griffiths/Getty Images

Madrid-Barselona? Barselona ili Madrid? Lionel Mesi je odlučio da preokrene i ovu "utakmicu".

Madridska Marka prenosi ekskluzivno da je Nejmar zaista saslušao i ponudu Real Madrida, ali ništa više od toga. Srce ga vuče ka Barseloni, ali i ka svom velikom prijatelju Lionelu Mesiju.

Marka piše da je Argentinac lično preuzeo stvar u svoje ruke i nazvao Brazilca kako bi ga sprečio da odjednom postanu veliki rivali.

Mesi i Nejmar imaju odnos dublji nego što imaju bivši saigrači, jer su u neprestanom kontaktu bez obzira na odlazak Brazilca u PSŽ. Marka piše da je upravo taj odnos sa Mesijem ključan u Nejmarovoj odluci da se vrati u Barselonu kako bi opet bio srećan.

Nejmar je uvideo da je, ipak, bez Mesija daleko od svoje najbolje verzije i da nije ni blizu "Zlatne lopte" zbog koje je otišao u Pariz.

Brazilcu je i sada bilo dovoljno da čuje da ima Mesijevu podršku i da ga Argentinac želi nazad u ekipi, iako je ruku na srce nesportski napustio svoj tim pre dve godine i okrenuo mu leđa.

Sada se samo čeka da Barselona i PSŽ pronađu pravu formulu za realizaciju transfera. Verovatno će Filipe Kutinjo biti uključen u trampu + dodatnih 60-80 miliona evra.

Foto: Laurence Griffiths/Getty Images

Ostavi komentar

Ostavi komentar

Pročitajte još
Prikaži još