Fiks je u Gruziji, pojačavanje je u Portugalu – dubl za zagrevanje pred Superkup

Marko Đinđić
Foto: Facebook

Danas će se u terminu od 18:00 odigrati tri revanš utakmice trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope.

Mi ćemo preskočiti meč između Atromitosa i Legije u Grčkoj, ali ćemo se zato skoncentrisati na dva takođe zanimljiva duela.

Prvo ćemo ići u Gruziju, gde će u glavnom gradu Tbilisiju Saburtalo dočekati jermenski Ararat. U prvoj utakmici bilo je 2:1 za ekipu iz Gruzije.

Trenutno je pauza u njihovoj ligi, od sredine jula i na terene se vraćaju krajem avgusta. Saburtalo je igrao kvalifikacije za Ligu šampiona, gde je šokirao Šerif iz Tiraspolja, ali je kasnije ispao od Dinama iz Zagreba. Sada ima dobru priliku da se plasira u plej-of za Ligu Evrope, što bi bio veliki uspeh.

Jednostavno, jači su od Ararata, koji je u kvalifikacijama za Ligu šampiona ispao od AIK-a, a u prethodnoj rundi kvalifikacija za LE savladali su Linkoln sa Gibraltara.

Danas očekujemo laganu pobedu domaćina:

Saburtalo Tbilisi – Ararat 1 (2,15), 18:00

Za drugi meč između portugalskog Gimaraeša i Ventspilsa nema puno šta da se objašnjava.

Gimaraeš je za sada protutnjao kroz ove kvalifikacije, u fantastičnoj su seriji pobeda i prvu utakmicu dobili su 3:0 u Letoniji rutinski.

Danas će samo odraditi posao i odigrati za navijače, na stadionu "Alfonso Enrikes".

Gimaraeš – Ventspils 1-1&3+ (1,53), 18:00

https://l.facebook.com/l.php?u=https%3A%2F%2Fmillenniumsport.rs%2Fapp%2Fapp-release-2.apk%3Ffbclid%3DIwAR2pMEqTw2B0t9Bixatxw-TzL3FQ594qMi-qSiZ_bwENHs8i3BXena76ZaM&h=AT2ivYaoe6o24DCFJb5_wwFOt0EXgbpZnaSI9ujS86i_eUT46Ys4YD442tffrjYYUmDISosa2byGcdkZsHZzcz87xhrlzECgQGgjtK4FOxvi-aBAC6oUc6snJoQ4cY2mf2f3Mw

Foto: Facebook

Ostavi komentar

Ostavi komentar

Pročitajte još
Prikaži još