Marin: Ispunili smo obećanje…

Nemanja Đorđević
Foto: crvenazvezdafk.com
Novom magičnom asistencijom Marko Marin je spojio Boaćija sa golom i najavio veliki uspeh.
Ipak, za potvrdu je bilo neophodno da naš tim prođe kroz utakmicu koja je obilovala uzbuđenjima, a slavlje je stiglo tek posle penal serije.
Posle eliminacije Kopenhagena, asistent za vodeći gol našeg tima uz osmeh je napravio rezime.
Obećali smo prolaz prošle nedelje i to smo i ostvarili. Pokazali smo karakter, uprkos povratku rivala i crvenom kartonu Milunovića. Borili smo se do kraja, verovali do poslednjeg minuta. Na kraju penali, bujica emocija i plasman u sledeću rundu. Veoma smo srećni.
Marin je istakao da ovim uspehom, odnosno obezbeđenoj grupnoj fazi Lige Evrope nije stavljena tačka na crveno-bele ambicije. Igrali smo vrlo dobro u prvom poluvremenu.
Obezbedili smo grupnu fazu evropskog takmičenja treću godinu zaredom. Znate nas i ne bih da pričam mnogo, želimo ponovo da uđemo u Ligu šampiona. Kapitenska traka je završila kod mog kuma. Imali smo fenomenalnu podršku sa tribina sa kojih su nas bodrili članovi familije i prijatelji. Danas smo igrali za naše porodice. Šef je rekao pre utakmice: zaboravite sve i igrajte za žene i decu. Pružaju nam svakodnevno podršku i ovim smo im se odužili.
Uprkos sjajnoj partiji, Marin je pogodivši prečku iz penala uneo dodatnu napetost u penal rulet na samom početku.
Pogodio sam prečku. Šteta što nije ušla, ali je u ovoj situaciji super osećaj i kad promašite penal. Bitno je da smo prošli. Bilo je teško sa deset igrača, da smo ostali sa 11 rešili bismo utakmicu i u 90 minuta. Sledi duel sa Jang Bojsom, biće dosta naših navijača i na gostovanju kako iz Švajcarske tako i iz Nemačke.
https://www.youtube.com/channel/UCAnT6GwCcd5_qfx42WkIFxQ/videos
Foto: crvenazvezdafk.com
Ostavi komentar

Ostavi komentar

Pročitajte još
Prikaži još