Milošević: Da se povučemo i samo branimo? Mi to ne umemo

Milovan Longinov
Foto: StarSport

Trener fudbalera Partizana Savo Milošević veruje da njegova ekipa nema razloga da bilo šta menja u revanš meču protiv Malatije u odnosu na prvu utakmicu.

Partizan u četvrtak od 19.00 gostuje Malatiji i brani rezultat 3:1 iz Humske.

Već smo dosta pričali o ovoj utakmici, nema mnogo tajni. Kao što mi sve znamo o njima, tako oni znaju sve o nama. Nećemo biti u prilici da u velikoj meri iznenadimo ni mi njih, niti oni nas.

On je istakao da će najvažnije biti da crno-beli izdrže pritisak.

U ovom momentu je najbitnije da moji igrači budu spremni, fizički pre svega, ali i da izdržimo psihološki pritisak koji će biti veći nego na utakmicu na našem terenu. Mislim da je to ključna stvar. Činjenica da smo sve ono što smo planirali u velikoj meri ostvarili u prvom meču i nemamo razloga da nešto korenito menjamo za ovaj meč. A da li ćemo se vratiti u odbranu? Mi to i da hoćemo ne umemo.

Turci su poznati kao fanatični navijači, ali Milošević podseća da Partizan kao klub ima tradiciju igranja pred paklenom publikom.

Mislim da smo mi kao klub naviknuti na toliko stvari kada je u pitanju publika da nas ništa ne može iznenaditi niti zaprepastiti. Na sve smo navikli u Srbiji, tako da će biti bitno samo ono što se dešava na terenu i to je najbitnije od svega jer ćemo tu zavisiti isključivo od nas.

Foto: StarSport

Ostavi komentar

Ostavi komentar

Pročitajte još
Prikaži još