Nije to još ona stara Maša – poraz Šarapove u drugom kolu Sinsinatija

Marko Đinđić
FOTO: Twitter/AustralianOpen

Marija Šarapova nikako da se vrati u pravu formu.

Doduše, igrala je protiv druge teniserke sveta Ešli Barti, koja je prošle nedelje bila na čelu WTA liste. Teniserka iz Australije rešila je posao protiv nekadašnje najbolje igračice sveta za sat vremena i 29 minuta.

Prvi set bio je zanimljiv – Maša je spasila dve brejk lopte u drugom, a u trećem je prva stigla do brejka. Ipak, u šestom gemu Barti vraća brejk i pritiskala je servis Šarapove, koja je poklekla u trenutku kada je servirala za ostanak u setu, pa je brejkom u desetom gemu Barti povela.

Drugi set nije bio toliko zanimljiv. Barti brzo pravi brejk, dolazi do 2:0, spašava četiri brejk lopte i dolazi do 3:0. Šarapova se upisala na semafor, Barti je posle toga napravila još jedan brejk i rešila je meč.

Druga teniserka sveta u narednom kolu igra protiv Anet Kontavejt.

https://l.facebook.com/l.php?u=https%3A%2F%2Fmillenniumsport.rs%2Fapp%2Fapp-release-2.apk%3Ffbclid%3DIwAR2pMEqTw2B0t9Bixatxw-TzL3FQ594qMi-qSiZ_bwENHs8i3BXena76ZaM&h=AT2ivYaoe6o24DCFJb5_wwFOt0EXgbpZnaSI9ujS86i_eUT46Ys4YD442tffrjYYUmDISosa2byGcdkZsHZzcz87xhrlzECgQGgjtK4FOxvi-aBAC6oUc6snJoQ4cY2mf2f3Mw

FOTO: Twitter/AustralianOpen

Ostavi komentar

Ostavi komentar

Pročitajte još
Prikaži još