Zvezda za vikend završava još jedno pojačanje, za prvi duel sa Jang Bojsom?

Milovan Longinov
Foto: crvenazvezdafk.com

Crveno-beli žele opet u Ligu šampiona.

Crvena zvezda je pobedom nad Kopenhagenom obezbedila još jednu, treću uzastopnu jesen u Evropi i samim tim zaradila ogroman novac.

Pobedom nad danskim šampionom, postalo je jasno da će crveno-beli pokušati da angažuju još jedno pojačanje i to već za vikend.

Kako je preneo Mondo, u upravi se još uvek dvoume između dva krilna igrača, doduše, nije otkriveno o kojim igračima je reč. Zvezda bi tako našla zamenu za Bena, koji će najverovatnije napustiti klub, ali i da ostane, trenutno je povređen i ne može mnogo da pomogne.

Vladan Milojević je složan da je ta pozicija najvažnija pred novu jesen u Evropi i na tome rade čelnici kluba. Ukoliko uspeju da završe posao u naredna četiri dana, moći će čak da registuju novajliju za utakmice sa Jang Bojsom.

Što se odlazaka tiče, pored pomenutog Bena, za koga Zvezda ima ponudu iz Saudijske Arabije od dva miliona evra, očekuje se da klub napusti i Milan Rodić čijom prodajom bi Zvezda trebalo da zaradi oko tri miliona evra, a na njegovoj poziciji ostaje Žander.

Podsetimo, prvi meč sa Švajcarcima zbog suspenzija propuštaju Milunović i Jovačić.

Foto: crvenazvezdafk.com

Ostavi komentar

Ostavi komentar

Pročitajte još
Prikaži još