Priča dana - Baloteli, majčine suze i ispunjeni san za pokojnog oca... - Admiral Bet SPORT

Priča dana – Baloteli, majčine suze i ispunjeni san za pokojnog oca…

Milovan Longinov
Foto: Marco Luzzani/Getty Images

Mario Baloteli je danas ostvario san svog pokojnog oca. Obukao je dres Breše u kojoj je odrastao kao usvojeno dete. Ovo je priča dana.

"Zašto uvek on?", pisalo je onomad ovom momku na dresu, a odgovor nismo dobili ni danas. Ali, dobili smo potvrdu da je Mario Baloteli čudan tip i da njega jednostavno ne možete ne voleti.

Svoj pravi potencijal, nažalost, nikada nije ispunio, ali da jeste, danas sigurno ne bi bio tamo gde jeste – u Breši.

Zbog čega je ovaj klub tako poseban?

Baloteli je rođen u Palermu, njegovi biološki roditelji su rodom iz Gane, i kada je imao samo dve godine, bio je dat na usvajanje, i tada počinje ova priča. Njegovi roditelji koji su ga usvojili, podigli i izveli na pravi put dolaze iz Breše. Njegovog voljenog grada u kom je i počeo fudbalske korake.

Istina, nikada nije igrao za Brešu, pošto je kao klinac bio veliki talenat pa je ubrzo završio u Interovoj akademiji. Kada je ovog leta stigla ponuda Breše, Balo nije imao dilemu.

Mino Rajola mi je predočio ponudu Breše i ja od tog trenutka nisam imao dilemu gde želim da igram. Moja majka je preplakala kada je čula samo da postoji ponuda Breše Kada sam joj rekao da želim da se vratim, nije mogla da dođe do daha od suza. Ona je veoma srećna pa sam takođe i ja. Moj otac je iz Breše, on je bio veliki navijač ovog kluba i njegov jedini san bio je da obučem ovaj dres. Da je sada tu, siguran sam bi bio veoma ponosan. Ovo je bila odluka iz srca. Breša je moj rodni grad i nema lepšeg osećaja nego kada igraš kod kuće.

Breša se posle mnogo godina vratila u Seriju A i sada će imati zadatak da ostane u eliti, a Baloteli će biti vođa ove ekipe.

Ne plašim se ničeg. Moj cilj je da pomognem ekipi da raste i da pobeđuje. Osetim podršku ekipe i navijača i to me jedino interesuje.

Najdivnija avantura može da počne, navijamo da Baloteli već u nedelju donese pobedu na Sardiniji kada Breša gostuje Kaljariju.

Foto: Marco Luzzani/Getty Images

Ostavi komentar

Ostavi komentar

Pročitajte još
Prikaži još