Radnički otpustio Krunića - Admiral Bet SPORT

Radnički otpustio Krunića

Milovan Longinov
Foto: StarSport

Fudbalski klub Radnički iz Niša odlučio je da raskine saradnju sa trenerom Simom Krunićem.

Nakon sramne eliminacije iz prvog kola kvalifikacija za Ligu Evrope od estonske Flore, Radnički je osvojio 10 od mogućih 15 bodova, uz poraz samo od Crvene zvezde, ali kako se navodi, u klubu nisu zadovoljni načinom igre.

Upravni odbor Fudbalskog kluba Radnički odlučio je danas da sporazumno raskine ugovor o saradnji sa stručnim štabom na čelu sa Simom Krunićem. Rukovodstvo vicešampiona Srbije nije zadovoljno onim što je prikazano u dosadašnjem delu sezone, a pre svega načinom igre, koji nije u skladu sa tradicionalnim ofanzivnim stilom Radničkog. Klub je već ozbiljno pristupio pronalaženju adekvatnog kadrovskog rešenja, koje će odgovoriti izazovima koji su pred Radničkim.

Klub je takođe javno pripretio i igračima da zaigraju bolje i daju sve za dres Nišlija.

Više puta u prošlosti istaknuto je da rukovodstvo Radničkog zahteva od stručnog i igračkog kadra da na terenu u svakom trenutku iskažu maksimalno zalaganje i igraju na gol više. Ukoliko nisu spremni da pokažu ono što se od njih traži i na najbolji način odgovore ambicijama koje klub bogate tradicije kakav je Radnički gaji, spremni smo da promenimo sve one koji nisu dorasli da odgovore tim izazovima.

Foto: StarSport

Ostavi komentar

Ostavi komentar

Pročitajte još
Prikaži još