Luka Jović, ipak, glavni lik u potencijalnoj trampi leta?!

Milovan Longinov
Foto: Alexander Hassenstein/Bongarts/Getty Images

Nije kraj, barem tako kažu neki izvori u Španiji – Florentino Perez ne želi da odustane od Nejmara i veruje da je ovo jedini trenutak kada još može da ga dovede, posle dva neuspeha.

Perez je probao da ubedi Nejmara 2013. godine kada je napuštao Santos, potom i prošle godine kada je bilo očigledno da mu u Parizu ne ide. I nije uspeo. Nejmar je i dalje nesrećan i želi da napusti "Park prinčeva", a Perezu đavo ne da mira i ne želi da odustane iako Zinedin Zidan uverava da mu je Eden Azar dovoljan i da mu pored Vinisijusa, ne treba i Nejmar.

U sredu uveče pojavila se zanimljiva informacija, a to je da će Real čekati šansu iz prikrajka i pokušati da pošalje "last minute" ponudu koja će glasiti – Luka Jović + Luka Modrić i novac za Nejmara! Doduše, ovu vest je preneo katalonski Sport, koji nije blizak upravi Real Madrida, ali tvrdi da imaju insajdere koji kažu da nije nemoguće da Real pokuša na ovaj način da preotme Nejmara Barseloni.

Navodno, trener Tomas Tuhel i sportski direktor Leonardo smatraju da bi ovo bila odlična prilika da se ojača i vezni red i napad, koji je spao samo na Edinsona Kavanija.

Istina, Luka Jović je samo dan ranije u opširnom intervjuu otkrio kako nema šanse da napusti Real istog leta i da se na takve napise samo nasmeje, ali svi znamo da kada Perez nešto želi, on je spreman na sve.

Real Madrid nema novca na bacanje, i ne bi mogao da uloži više od 100 miliona evra za Nejmara, zato i želi da u priču uključi i neke igrače.

Tuhel i Leonardo glasaju za dvojicu Luka, deluje nategnuto, pošto se zna da Nejmar želi samo u Barsu, ali još uvek se nije javno oglasio, pa se u Madridu nadaju da bi "last minute" ponuda mogla da donese veliki preokret.

Photo by Denis Doyle/Getty Images

Ostavi komentar
1 Komentar
  1. […] Luka Jović, ipak, glavni lik u potencijalnoj trampi leta?! […]

Ostavi komentar

Pročitajte još
Prikaži još