Nova sezona, nova aplikacija – AdmiralBet Sport na samo klik od vas!

Nemanja Đorđević

Crvena zvezda ponovo je ušla u Ligu šampiona, krenule su nove sezone najjačih liga Evrope, Novak Đoković hvata zalet za odbranu titule na US Openu, a mi brojimo sitno do početka Svetskog prvenstva u košarci.

Kako smo vas već i navikli, Vaš AdmiralBet Sport nastavlja da prati vodeće svetske trendove, pa Vas u susret najvažnijim događajima čeka nova, unapređena aplikacija našeg portala.

Instalacija je vrlo jednostavna, u dva klika na link OVDE, i možete pratiti sve naše svakodnevne vesti, tipove, analize, najave.

https://l.facebook.com/l.php?u=https%3A%2F%2Fadmiralbetsport.rs%2Fapp%2Fapp-release.apk%3Ffbclid%3DIwAR2p3owvxjimu-hKAd50nW4f86geiW5S2DXpn3pFuJLsf6Rk8sMO4l4AnYc&h=AT005qcp0oNNOxpH7sosI7BNaFPuMGjqNH8mOuP2zEbEVNT1ykIFZza6yr8Za1tPjFcihgQ7zuR7K_Mz1NaMjczm2QgD-WA9XNEWoFL8hN6oGD0PhppXvSh5hLSCV-OOoM9Eow

Sve rubrike su tu – fudbal, košarka, tenis i najnovije vesti u glavnom meniju, a sa strane jednim klikom možete da pronađete i sve ostalo sa našeg portala.

Čekamo vas, od jutra, do sutra, svakog dana, gde god poželite, na radiju, na telefonu, na vašem računaru, ili na nekom uplatnom mestu na putu do posla!

*Napomena: Pre instalacije u podešavanjima telefona omogućite instalaciju sadržaja od nepoznatog izvora.

https://www.youtube.com/channel/UCAnT6GwCcd5_qfx42WkIFxQ/videos

Ostavi komentar

Ostavi komentar

Pročitajte još
Prikaži još