Tošić: "Old Traford"? Posebno iskustvo…

Nemanja Đorđević
Zoran Tošić Photo by Alex Livesey/Getty Images

Zoran Tošić, krilni napadač Partizana, kaže da je Mančester Junajted očigledni favorit u grupi Lige Evrope, ali istiće da crno-beli ravnopravno mogu da se bore za prolaz u nokaut fazu takmičenja.

Pored Junajteda i srpskog predstavnika, grupu L čine i Astana i AZ Alkmar.

Pored toga imamo Astanu i AZ Alkmar sa kojima možemo da se nosimo i uveren sam da imamo kvalitet da možemo ravnopravno da se borimo za to drugo mesto. Moram da istaknem da je Mančester favorit, a da su podjednake šanse za preostale tri ekipe. U principu bilo je i lakših i težih grupa, ali možemo da budemo zadovoljni.

Jutarnji program – Navijamo zajedno, na naš račun!

Nekadašnji igrač "Crvenih đavola", koje će Partizan dočekati 24. oktobra, kaže i da je zadovoljan rivalima u grupi.

U principu, ja sam zadovoljan grupom. Uvek je bolje dobiti jednog takvog ozbiljnijeg protivnika, koji je atraktivan i za nas i za gledaoce. To je posebno, fenomenalno iskustvo za sve nas da igramo na ‘Old Trafordu’. Za mene lično ponovo povratak tamo zbog čega sam veoma srećan.

Kompletan raspored tima Sava Miloševića pogledajte OVDE.

https://l.facebook.com/l.php?u=https%3A%2F%2Fadmiralbetsport.rs%2Fapp%2Fapp-release.apk%3Ffbclid%3DIwAR2p3owvxjimu-hKAd50nW4f86geiW5S2DXpn3pFuJLsf6Rk8sMO4l4AnYc&h=AT005qcp0oNNOxpH7sosI7BNaFPuMGjqNH8mOuP2zEbEVNT1ykIFZza6yr8Za1tPjFcihgQ7zuR7K_Mz1NaMjczm2QgD-WA9XNEWoFL8hN6oGD0PhppXvSh5hLSCV-OOoM9EowPhoto by Alex Livesey/Getty Images

Ostavi komentar

Ostavi komentar

Pročitajte još
Prikaži još