AdmiralBet fantazi liga – Legendary team na pol poziciji, gusto u trci za 50.000 freebet sredstava!

Milovan Longinov
trka nikad luđa

Dragi naši "fantazeri", danas startuje četvrto kolo, nakon kod dodeljujemo prve nagrade i opet otvaramo našu ligu za nove članove i borbu za iste u mesecu oktobru.

Kao što već znate, ali da vas podsetimo, AdmiralBet fantazi liga je otvorena za sve igrače, ali da biste konkurisali za vredne mesečne nagrade koje idu do 50.000 freebet sredstava, potrebno je da se registrujete na našem sajtu admiralbet.rs, kao i da jednom mesečno uplatite online tiket od minimum 100rsd i sa dva para premijerligaša. Sva pravila možete još jednom pročitati u nastavku:

Do 50.000 freebet sredstava! Niste još ušli? Požurite u AdmiralBet fantazi ligu!

Kolo iza nas

Najteže je bilo izabrati pravog kapitena, a po anketama najviše igrača na svetu dodelilo je traku Rahimu Sterlingu, potom Hariju Kejnu i tek na trećem mestu bio je Mohamed Salah koji se najviše isplatio. Salah je dao dva gola, uz tri bonusa, doneo je 15 bodova, Sterling je ostao samo na osam, dok je najveće razočaranje bio Hari Kejn sa mizerna dva boda u razočaravajućem porazu od Njukasla – 0:1. Mnogi nemaju Kuna Aguera, zbog čestih rotacija Pepa Gvardiole, ali Argentinac je doneo već mnogo bodova i u prošlom kolu čak 13.

Novo kolo, novi derbi

Jedini derbi ovog kola je Arsenal – Totenhem gde se očekuje, kao i uvek, veliki broj golova. Kejn voli da igra protiv Arsenala i moglo bi da se obije o glavu što ga je 408.471 igrača izbacilo pred ovo kolo.

Igrač koga je najviše igrača ubacilo i pred ovo kolo je neverovatni napadač Noriča – Puki. Blizu miliona ljudi ga je ubacilo i pred četvrto kolo i mnogi očekuju da će biti koban i po odbranu Njukasla, nakon što je pogađao na svakoj prethodnoj utakmici protiv Liverpula, Njukasla 3x i Čelsija.

Uz njega, drugi igrač sa najviše transfera je ofanzivac Čelsija Maunt, koji košta samo 6,3 i od njega se očekuje mnogo na poziciji "desetke".

Naša liga – PUCA!

Kao što znate, svakog meseca, prvih 15 igrača dobija nagrade, a trenutno prvog i 15. deli samo 19 bodova i svi znamo koliko je to malo. Prvi je  Legendary team �, koga predvodi Aleksa Stanković sa neverovatnih 224 poena. On je hrabro dao traku Pukiju koji mu je doneo 22 poena i čak 71 u trećem kolu.

Njemu za vrat dišu:

# Isa i Bisa
Predrag Nikolic 219 poena

Vojo Kecman Gunners 218 poena
Zlatko Hrustic

Фк Динара 217 poena
Luka Medic

Djipalo Junuz 217 poena
Srdjan Majstorovic

Biće jakooo čupavo u poslednjem kolu za prve mesečne nagrade, a tu smo opet da sumiramo utiske u ponedeljak, kada ćemo objaviti i igrače koji su dobitnici prvih nagrada.

SREĆNO!

Ostavi komentar

Ostavi komentar

Pročitajte još
Prikaži još