Tiket dana: Nedelja je dan za akciju

Nemanja Đorđević
Foto: Twitter@SpursOfficial

Kao i svakog dana, pred vama je novi Tiket dana.

Nedelja je poseban dan za svakog kladioničara, a mi smo upravo to imali na umu kada smo sastavljali novu dobitnu kombinaciju.

Danas krećemo iz Londona gde je na programu veliki derbi severnog Londona između Arsenala i Totenhem Hotspura. Kako se Englezi uvek drže tradicije, isto smo učinili i mi pa gađamo GG3+.

Potom idemo u Nemačku na okršaj "srpskog Ajntrahta" i Fortune iz Diseldorfa u Frankfurtu. Filip Kostić, MIjat Gaćinović, Dejan Joveljić i drugovi obezbedili su grupnu fazu Lige Evrope i sada mogu da se koncentrišu i na Bundesligu – kec uz najmanje dva gola u mreži gostiju.

Pretposlednja stanica nam je Sardinija i meč između Kaljarija i Intera. Milanski tim, znatno pojačan, deluje dosta ozbiljnije na terenu dolaskom Antonija Kontea, pa verujemo da će nastaviti seriju trijumfa, uz ne više od tri gola na celom susretu.

Za kraj, poslastica – Viljareal i Real Madrid i još jedan "tradicionalni" GG3+.

https://l.facebook.com/l.php?u=https%3A%2F%2Fadmiralbetsport.rs%2Fapp%2Fapp-release.apk%3Ffbclid%3DIwAR2p3owvxjimu-hKAd50nW4f86geiW5S2DXpn3pFuJLsf6Rk8sMO4l4AnYc&h=AT005qcp0oNNOxpH7sosI7BNaFPuMGjqNH8mOuP2zEbEVNT1ykIFZza6yr8Za1tPjFcihgQ7zuR7K_Mz1NaMjczm2QgD-WA9XNEWoFL8hN6oGD0PhppXvSh5hLSCV-OOoM9Eow

Foto: Twitter@SpursOfficial

Ostavi komentar

Ostavi komentar

Pročitajte još
Prikaži još