PSŽ završio dva pojačanja za napad na Ligu šampiona!

Marko Đinđić
Foto: Justin Setterfield/Getty Images

Prelazni rok se završava u ponedeljak uveče u Francuskoj, tačnije večeras do ponoći i Pari Sen Žermen uradio je veliki posao u poslednji čas.

Kevin Trap ostao je u Ajntrahtu iz Frankfurta, Đanluiđi Bufon se vratio u Juventus, pa je na golu Parižana ostao samo Alfonso Areola. "Jedinica" iz prošle sezone promeniće glavni grad, pošto će ove sezone nositi dres Real Madrida, a u Pariz stiže Kejlor Navas.

Parižani će doplatiti uz Areolu određenu sumu, koja je za sada nepoznata, i u svojim redovima će naredne sezone imati golmana koji je osvojio Ligu šampiona četiri puta sa "Kraljevskim klubom". Rezerva će mu biti Serhio Riko, koji je stigao još juče.

https://l.facebook.com/l.php?u=https%3A%2F%2Fadmiralbetsport.rs%2Fapp%2Fapp-release.apk%3Ffbclid%3DIwAR2p3owvxjimu-hKAd50nW4f86geiW5S2DXpn3pFuJLsf6Rk8sMO4l4AnYc&h=AT005qcp0oNNOxpH7sosI7BNaFPuMGjqNH8mOuP2zEbEVNT1ykIFZza6yr8Za1tPjFcihgQ7zuR7K_Mz1NaMjczm2QgD-WA9XNEWoFL8hN6oGD0PhppXvSh5hLSCV-OOoM9Eow

Ali to nije sve – u Pariz stiže Mauro Ikardi.

Napadač je nezadovoljan u Interu, jasno je da ga tamo više ne žele, niti da on želi više da igra kod njih, pa se samo čekala prava ponuda i za njega i za klub.

Ikardi je odbio sve italijanske timove i sada stiže u PSŽ na jednogodišnju pozajmicu. Leonardo je izrazio želju da ga dovede, posao će se rešiti danas, a s obzirom da Nejmar ostaje u Parizu, Tomas Tuhel želi da igraju ultra ofanzivno, sa Mbapeom, Nejmarom, Kavanijem i Ikardijem u napadu.

Kako će to moćno izgledati…

Foto: Justin Setterfield/Getty Images

Ostavi komentar

Ostavi komentar

Pročitajte još
Prikaži još