Crno-beli uz Fondaciju Ana i Vlade Divac

Nemanja Đorđević
Foto: kkpartizan.rs

Partizan NIS će u budućnosti pomagati Fondaciji Ana i Vlade Divac u njenim aktivnostima na polju smanjenja siromaštva i socijalne isključenosti kroz razne humanitarne akcije.

Sporazumom koji su potpisali predsednik crno-belih Ostoja Mijailović i nekadašnji igrač Vlade Divac, predviđeno je Partizan, u oblasti svog delovanja i u okviru svojih mogućnosti, pomogne rad Fondacije i podrži njene brojne humanitarne aktivnosti.

KK Partizan NIS i Fondacija Ana i Vlade Divac, zajedno će se boriti za pomoć brojnim socijalno ugroženim grupama, kroz različite humanitarne aktivnosti.

Prva u nizu aktivnosti koje će Partizan podržati jeste donatorska večera u Čikagu, koju 9. septembra organizuje Vlade Divac, a sve u sklopu proslave prijema u Kuću slavnih u Springfildu.

Tokom donatorske večere, skupljaće se sredstva za pomoć Tehničkoj školi u Vladičinom Hanu, mestu koje je drugi dom za 840 učenika. Iako je škola u kojoj uče u lošem stanju, učenici ove škole su prvaci Republičkog takmičenja u programiranju robota. Zbog toga, 9. septembra ćemo svi zajedno “igrati za njih”.

https://www.youtube.com/channel/UCAnT6GwCcd5_qfx42WkIFxQ/videos

Foto: kkpartizan.rs

Ostavi komentar

Ostavi komentar

Pročitajte još
Prikaži još