Povratnik Milivojević: Nema podele na zvezdaše i partizanovce - Admiral Bet SPORT

Povratnik Milivojević: Nema podele na zvezdaše i partizanovce

Nemanja Đorđević
Foto: fss.rs

Smenom Mladena Krstajića sa mesta selektora reprezentacije Srbije, u dresu sa državnim obeležjima ponovo ćemo gledati Luku Milivojevića.

Kapiten londonskog Kristal Palasa odlučio je da se vrati u nacionalni tim posle godinu dana i dolaska Ljubiše Tumbakovića na klupu.

Mnogo se stvari izdešavalo. Usledio je razgovor sa selektorom, a onda i poziv, sve je bilo pozitivno i sada smo zajedno ovde. Cilj je bio da se popriča i ne dođe nespreman ovde, znam šta se traži, imaćemo vremena da se još bolje upoznamo i adaptiramo na uslove. Takođe, sportski direktor Matijašević je jako pozitivan ćovek, a ja volim takve ljude, pored toga je i jako uspešan u svom poslu, mnogo ljudi ga ceni i drago mi je što će on biti deo našeg tima.

"Orlovi" će u subotu od 20.45 dočekati Portugal na stadionu "Rajko Mitić", a Luka okršaj sa aktuelnim prvakom Evrope vidi kao "preloman" u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2020.

Moramo da budemo jedinstveni, da se ne delimo na sever i jug, na zvezdaše i partizanovce… Ja sam nekada igrao za Zvezdu, neki drugi momci za Partizan, neki za Vojvodinu… To je naša sudbina, ali ovde smo svi u službi reprezentacije Srbije i imamo zajednički cilj – odlazak na Evropsko prvenstvo 2020. Očekujem i veliku podršku sa tribina u utakmici protiv Portugala koja nam je prelomna u ovom kvalifikacionom ciklusu.

Srbija iz tri meča ima četiri osvojena boda, dok je Portugal upisao dva remija.

https://l.facebook.com/l.php?u=https%3A%2F%2Fadmiralbetsport.rs%2Fapp%2Fapp-release.apk%3Ffbclid%3DIwAR2p3owvxjimu-hKAd50nW4f86geiW5S2DXpn3pFuJLsf6Rk8sMO4l4AnYc&h=AT005qcp0oNNOxpH7sosI7BNaFPuMGjqNH8mOuP2zEbEVNT1ykIFZza6yr8Za1tPjFcihgQ7zuR7K_Mz1NaMjczm2QgD-WA9XNEWoFL8hN6oGD0PhppXvSh5hLSCV-OOoM9Eow

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Foto: fss.rs

Ostavi komentar

Ostavi komentar

Pročitajte još
Prikaži još