Van la Para na "Marakani": Jedva čekam…

Nemanja Đorđević
Foto: crvenazvezdafk.com

Poslednja akvizicija Crvene zvezde iz letnjeg prelaznog roka, krilni napadač Radživ van la Para i zvanično je postao novi igrač šampiona Srbije.

Holanđanin je na "Marakanu" stigao iz Hadersfild Tauna, najbolje se snalazi na poziciji levog krila, a prošlu sezonu proveo je na pozajmici u Midlzbrou.

Uzbuđen sam zbog dolaska u Crvenu zvezdu. Znam da je ovo veliki klub sa bogatom istorijom koji ima sjajne navijače i siguran sam da ću pomoći ekipi da ostvari što bolje rezultate kako u Ligi šampiona, tako i u Superligi.

Dvadesetosmogodišnjak je potpisao trogodišnji ugovor sa crveno-belima.

Ovo je za mene novi izazov u karijeri, imam iskustvo igranja u nekim od najkvalitetnijih evropskim ligama i verujem da ću to moći da primenim u Srbiji. Jedva čekam da debitujem i osetim atmosferu koju prave navijači Crvene zvezde.

Van la Para je ponikao u Fejenordu, dok je u karijeri nosio dres Kaena, Herenvena, Vulverhempton Vonderersa i Brajton & Houv Albiona.

https://l.facebook.com/l.php?u=https%3A%2F%2Fadmiralbetsport.rs%2Fapp%2Fapp-release.apk%3Ffbclid%3DIwAR2p3owvxjimu-hKAd50nW4f86geiW5S2DXpn3pFuJLsf6Rk8sMO4l4AnYc&h=AT005qcp0oNNOxpH7sosI7BNaFPuMGjqNH8mOuP2zEbEVNT1ykIFZza6yr8Za1tPjFcihgQ7zuR7K_Mz1NaMjczm2QgD-WA9XNEWoFL8hN6oGD0PhppXvSh5hLSCV-OOoM9Eow

Foto: crvenazvezdafk.com

Ostavi komentar

Ostavi komentar

Pročitajte još
Prikaži još