Marković zadužio 50: Uzbuđen sam kao kada sam prvi put potpisao ugovor sa Partizanom

Marko Đinđić
Lazar Marković Liverpul Foto: Alex Livesey/Getty Images

Pukla je "bomba" u poslednjim trenucima i Lazar Marković se vratio u Partizan.

Vihorno krilo, nekada jedan od najtalentovanijih srpskih igrača, nije dobio pravu priliku u Liverpulu, bio je na nekoliko pozajmica i sada se kao slobodan igrač vratio u ekipu Partizana.

Lazar će biti od velike pomoći crno-belima u Ligi Evrope.

Uzbuđen sam kao kada sam prvi put potpisao ugovor sa Partizanom. Srećan sam, vraćam se svojoj kući. Vratio sam se da pomognem Partizanu i da on pomogne meni. Mislim da će svima biti dobro. Mislim da sam stariji i iskusniji, znam gde sam se vratio, vratio sam se da pomognem, da budemo što bolji za Ligu Evrope i prvenstvo. Pratio sam svaku utakmicu. Imamo odličan tim i dobrog trenera tako da možemo daleko da doguramo.

Marković je zadužio dres sa brojem 50.

Mislim da je najbitnije da sam sada ovde. Partizan je za mene svetinja, ja sam Partizanovo dete, ja sam grobar. Nije da nisam imao ponuda, ali Partizan je bio moj izbor. Posle Lige Evrope je uspostavljen konkretan kontakt.

Pričalo se i da ga je tražila Crvena zvezda.

Najbitnije je da sam se vratio ovde. Ja Zvezdu poštujem, ali mislim da ćemo se trkati sa njima za titulu.

https://l.facebook.com/l.php?u=https%3A%2F%2Fadmiralbetsport.rs%2Fapp%2Fapp-release.apk%3Ffbclid%3DIwAR2p3owvxjimu-hKAd50nW4f86geiW5S2DXpn3pFuJLsf6Rk8sMO4l4AnYc&h=AT005qcp0oNNOxpH7sosI7BNaFPuMGjqNH8mOuP2zEbEVNT1ykIFZza6yr8Za1tPjFcihgQ7zuR7K_Mz1NaMjczm2QgD-WA9XNEWoFL8hN6oGD0PhppXvSh5hLSCV-OOoM9Eow

Foto: Alex Livesey/Getty Images

Ostavi komentar

Ostavi komentar

Pročitajte još
Prikaži još