"Neophodno je da trofej ode iz Beograda"

Nikola Bulatović
Foto: StarSport

Godinama unazad govori se o dominaciji Partizana i Crvene zvezde u srpskom fudbalu i o tome koliko bi za naš fudbal valjalo da se pojavi i neko treći.

Najčešće je takve pokušaje imala Vojvodina, a prošle godine i Radnički iz Niša. Sve je ostalo damo na pokušajima, a ove godine "zube je pokazala" ponovo Voša.

Novosađani su izgubili derbi meč na svom terenu od aktuelnog šampiona, ali novi-stari trener Lala ne vidi razlog da se u budućnosti nešto ne promeni po pitanju dominacije Beograđana:

Ako ne sad, onda želimo da prekinemo dominaciju večitih rivala u budućnosti, jer je potrebno da trofej izađe iz Beograda. Zvezda i Partizan su klubovi sa najvećim budžetima, mogu da priušte sebi kvalitetne igrače. Vojvodina sa druge strane nije u situaciji da plaća ogromna obeštećenja već su u pitanju igrači koji su na tržištu bez kluba. U ovom trenutku je teško da možemo da im pariramo, ali nadam se da ćemo u narednom periodu odneti trofej iz Beograda.

Kao trener Lalatović ima viziju:

Plan je da za tri godine izađemo u Evropu i siguran sam da ćemo u tome uspeti. To je moj cilj kao trenera, kao što je bio i dok sam vodio Radnički iz Niša. Taj sam cilj postavio sebi i siguran sam da ćemo uspeti da ga ostvarimo.

rekao je trener Vojvodine pred put ekipe na prijateljski meč u Banjaluku.

Foto: StarSport

Ostavi komentar

Ostavi komentar

Pročitajte još
Prikaži još