"Vratiću se još jači, hvala Aci Kolarovu"

Nemanja Đorđević
Foto: StarSport

Branko Jovičić uspešno se oporavlja od povrede ukrštenog ligamenta.

Odličnim igrama Jovičić je započeo novu sezonu, u prvom kolu Superlige Srbije postigao je pogodak protiv ekipe Javora, međutim – povreda ga je sprečila da nastavi sa sjajnim partijama i odvojila ga sa terena na duži period.

Na utakmici drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona protiv Helsinkija, Jovičić je u finišu utakmice doživeo tešku povredu, da bi posle dodatnih lekarskih pregleda utvrđeno je da je neophodna operacija, koja je obavljena nedugo zatim u Rimu.

Prvi deo oporavka posle operacije odradio sam u Rimu. Bilo je izuzetno teško zbog načina na koji sam se povredio kao i zbog trenutka kada se povreda desila. Prva faza oporavka posle operacije je uvek izuzetno psihički i fizički teška.

Ipak, usredsređen sam na oporavak kako bih se što pre vratio na teren kako zbog sebe tako i zbog celog tima. Teško je bilo gledati saigrače u kvalifikacijama za Ligu šampiona bez mogućnosti da im pomognem, ali njihova želja i volja za uspehom sigurno će mi dati snage da se vratim bolji i jači.

Posle povratka u Beograd, Jovičić napominje da je teško reći u ovom trenutku kada će se vratiti na teren ali da će mu uspeh njegovih saigrača dosta pomoći na psihološkom planu.

Želim da se zahvalim klubu, stručnom štabu i saigračima jer su mi obezbedili sve što mi je potrebno u ovom trenutku, pružali podršku i učinili da lakše prebrodim težak period iza mene.

Veliku zahvalnost dugujem i Aleksandru Kolarovu koji je bio uz mene tokom boravka u Rimu i pružio pomoć. Sa njim sam gledao utakmice Crvene zvezde, zajedno smo se radovali uspehu našeg kluba.

https://www.youtube.com/channel/UCAnT6GwCcd5_qfx42WkIFxQ/videos

Foto: StarSport

Ostavi komentar

Ostavi komentar

Pročitajte još
Prikaži još