Pogba sve dalje, Eriksen bliže Madridu

Stefan Cvetković
FOTO: Twitter@ManUtd/GettyImages

Španski AS javlja da je Francuz daleko od potpisa za Real, dok je Kristijan Erisken veoma blizu toga.

Obojica su zainteresovani da se dođu u Madrid, ali stvari ne idu baš najbolje kod obojice. Ni Kristijan Eriksen ni Pol Pogba nisu pojačali kraljevski klub ovog leta i pored velike želje Reala da ih dovede, kao i samih igrača da odu tamo.

https://millenniumbet.rs/app/sport?competitionId=1-2-15&event=292802

Pol Pogba nije bio toliko lak plen, s obzirom da ima važeći dvogodišnji ugovor sa Mančesterom koji je tražio veliko obeštećenje. Pored toga, Ed Vudvard na sve načine pokušava da ga zadrži u timu i spreman je da mu ponudi produženje saradnje uz znatno povećanje plate.

Situacija sa Kristijanom Eriksenom je mnogo prostija. Danac ostaje bez ugovora na kraju sezone, Real može sa njim pregovarati od prvog dana januara i dovesti ga besplatno, a i plata koju ima u Totenhemu neće predstavljati nikakav problem klubu. Vezista po sadašnjem ugovoru zarađuje 4 miliona godišnje, Totenhem će mu ponuditi povećanje plate na 6 miliona u novom ugovoru, ali male su šanse da će on biti potpisan.

Zbog situacije kod obojice španski mediji prenose da je Danac mnogo realnija meta i znatno bliži Madridu od francuskog veziste.

FOTO: Twitter@ManUtd/GettyImages

Ostavi komentar

Ostavi komentar

Pročitajte još
Prikaži još