Mitrović: Makar kroz taj baraž…

Nemanja Đorđević
Foto: StarSport

Centarfor reprezentacije Srbije Aleksandar Mitrović kaže da je meč protiv Luksemburga još jedan novi početak za nacionalni tim, odnosno start priprema za baraž.

"Orlovi" su u subotu poraženi od Portugala (4:2) na "Marakani", pa sada imaju minimalne šanse da se domognu Evropskog prvenstva 2020, pa je dosta realnije da to učine kroz baraž Lige nacija sledeće godine.

Ponovo krećemo od nule, više ništa ne zavisi od nas, matematicki smo samo u igri. U fudbalu je sve moguće, ali svakako bi trebalo iskoristiti ove mečeve da shvatimo selektorove ideje i da se upoznamo s njim.

https://millenniumbet.rs/app/sport?competitionId=1-2-15&event=296297I pored poraza, napadač Fulama istiće da su atmosfera i motivacija na "najvišem mogućem nivou"

Motivacija kada igrate za svoju zemlju, svoj narod – ne nedostaje. Na svako okupljanje dolazimo da damo maksimum. Ovde smo takođe dosli da pobedimo. Nismo u zavidnoj poziciji, ali dok ima šanse borićemo se… Makar kroz baraž za Ligu nacija da odemo na Evropsko prvenstvo.

Utakmica u Luksemburgu na programu je u utorak od 20:45.

https://www.youtube.com/channel/UCAnT6GwCcd5_qfx42WkIFxQ/videos

Foto: StarSport

Ostavi komentar

Ostavi komentar

Pročitajte još
Prikaži još