Tumbaković najavio velike promene u Luksemburgu

Nemanja Đorđević
Foto: fss.rs

Ljubiša Tumbaković najavio je velike promene u sastavu za meč sa Luksemburgom.

Selektor reprezentacije Srbije neće moći da računa na centarfora madridskog Reala Luku Jovića, kao ni na kapitena Ajaksa Dušana Tadića, takođe zbog povrede.

Najbolji plejmejker Evrope, sjajan igrač, ali doktori kažu da mu treba odmor od tri-četiri dana i ja im verujem. To je jedan momenat, ali je i rezultat sa Portugalom izdefinisao naš put za dalje. Biće još promena u timu, daću nekim drugim momcima šansu, želim sem na treningu da ih vidim i na terenu.

https://millenniumbet.rs/app/sport?competitionId=1-2-15&event=296297

"Orlovi" gostuju u Luksemburgu u utorak od 20:45, samo tri dana pošto su poraženi od Portugala na "Marakani" (4:2) – čime su šanse da se preko klasičnih kvalifikacija domognu mesta na Evropskom prvenstvu 2020. godine sveli na minimum.

Istina je da smo više pričali o Portugalu, ali smo vrlo profesionalno prustupili i ovom meču. Zoran Filipović i Momčilo Vukotić su skautirali oba rivala. Predrasuda je da su bodovi sigurni, očekujem ozbiljnu borbu.

Ne pravim alibi nikakav, oni idu mic po mic napred. Ispred su nas na tabeli, imaju bolju gol-razliku. Teško primaju golove, teško ih i daju doduse. Želimo da ostvarimo dobar rezultat, ali moramo dobro da se napnemo za to.

https://www.youtube.com/channel/UCAnT6GwCcd5_qfx42WkIFxQ/videosFoto: fss.rs

Ostavi komentar

Ostavi komentar

Pročitajte još
Prikaži još