Bjelica: Izvinjavam se naciji; Đorđević: Povređeni smo porazom

Stefan Cvetković
Foto: StarSport

Srbija je poražena od Argentine u četvrfinalu čime su se ugasili svi snovi naše selekcije da može do medalje na ovom Svetskom prvenstvu u Kini. Argentina je slavila sa 97:87 i ostavila našu selekciju da se bori za plasman od 5. do 8. mesta.

Posle poraza od južnoameričke selekcije novinarima su se obratili Nemanja Bjelica i selektor Aleksadar Đorđević.

Težak poraz za naš tim. Pre svega želim da se izvinim našim ljudima i zemlji. Imamo veoma dobar tim, ali kao što znate, ovakav turnir ne znači ništa. Možda smo bolji tim od Argentine, ali oni su nam pokazali i želeli su više pobedu od nas. Nismo bili spremni za ovu utakmicu, posebno ja. Moram da kažem, igrao sam kao go*no.

Istakao je Nemanja, a nastavio selektor Đorđević.

Povređeni smo. Ovo je veoma tažak poraz, ali kao što je on rekao, možete videti kroz koliki su mentalni pritisak ovi momci prošli tokom turnira i pre. I možda nekada to nije dobro. Vladala je euforija u našoj zemlji. Svi su čekali da nas vide kako igramo. Tek tako smo postali favoriti. Svi su pisali, ne samo u novinama, da smo tim, da ćemo pobediti ovo i ono. Takve stvari nekada ne pomažu. Posle onoga što je rekao Nemanja, sada vidim kroz koliki pritisak su oni prolazili.

Srbiju sutra očekuje duel sa poraženim iz meča SAD – Francuska.

Foto: StarSport

Ostavi komentar

Ostavi komentar

Pročitajte još
Prikaži još