Luka: Ovi momci su igrali Mundijal, mogu i na EURO

Nemanja Đorđević
Foto: StarSport

Luka Milivojević, vezista reprezentacije Srbije, veruje da će se naša selekcija plasirati na Evropsko prvenstvo 2020. godine uprkos tome što ekipa trenutno ne izgleda baš najbolje.

"Orlovi" su, posle poraza od Portugala (4:2), slavili na gostovanju Luksemburgu (3:1), ali će i dalje veoma teško do plasmana stići kroz grupu, pošto imaju šest bodova manje od vodeće Ukrajine, a jedan od Portugala – uz meč više na svom kontu.

Kod nas ljudi brzo zaboravljaju uspeh, ali ne samo kod nas, tako je u celom svetu. Ajde da kažem 90 odsto ove ekipe nas je pre dve godine odvelo na Svetsko prvenstvo, u grupi koja nije bila nimalo laka. Siguran sam da možemo, samo nam treba vremena, da selektor koji je nov namesti sve, da skautira i uradi šta je potrebno.

Daleko više šansi za plasman na završni EURO turnir, prvi posle tačno dve decenije, ekipa Ljubiše Tumbakovića imaće u martu 2020. godine kroz baraž Lige nacija, kada će nam rival, gotovo sigurno, biti selekcija Norveške.

Biće nam lakše tada jer ćemo se upoznati sa selektorom, imaćemo dva okupanja, tri-četiri utakmice, znači nije to šest meseci, ali verujem da možemo.

https://www.youtube.com/channel/UCAnT6GwCcd5_qfx42WkIFxQ/videos

Foto: StarSport

Ostavi komentar

Ostavi komentar

Pročitajte još
Prikaži još