Grizman deo najveće trampe ikada?!

Milovan Longinov
Luise Foto: Alex Caparros/Getty Images

Francuski mediji preneli su pomalo šokantnu informaciju u koju, u ovom trenutku, malo ko može da poveruje, ali…

LeSport 10, inače, blizak Pari Sen Žermenu i upravo zbog toga ovo treba uzeti sa rezervom, preneo je da će Barselona već narednog leta pokušati da uključi Antoana Grizmana u povratak Nejmara!

Francuz je na udaru kritičara pošto ne ispunjava očekivanja od dolaska iz Atletiko Madrida za 120 miliona evra, i a francuski mediji su to iskoristili da ga već sele iz Barselone.

Malo je verovatno, ali u fudbalu nikada ništa ne smete isključiti, pa ni činjenicu da bi Grizman mogao da ode posle godinu dana. Razlog za tako nešto može da bude samo Nejmar, koga čitava svlačionica na čelu sa kapitenom Lionelom Mesijem želi nazad, a Brazilac još više sanja o povratku na "Kamp Nou".

Barselona nije baš sjajna u finansijskim vodama, ovog leta potrošeno je oko 250 miliona evra i Katalonci će narednog leta morati da prodaju nekoliko bitnih igrača.

Očekuje se da na zimu ode Ivan Rakitić, ali to verovatno neće biti dovoljno da se popuni klupska kasa. Vidal je svoje mesto u ekipi kupio fenomenalnim izdanjem po ulasku sa klupe u preokretu protiv Intera i on je dobio podršku svlačionice.

Grizman je došao u Barselonu sa željom da osvoji sve moguće trofeje, spreman je da igra na raznim pozicijama, sada pokriva levo krilo i tu nije bio toliko ubedljiv kao kada je u odsustvu Luisa Suareza postigao dva gola Betisu kao najistureniji.

Još kako je rano za bilo kakva slična nagađanja, a ovakva pisanja LeSport 10, samo pokazuju da je pred nama dugaaa godina i još duže naredno leto na fudbalskoj pijaci.

Foto: Alex Caparros/Getty Images

Ostavi komentar

Ostavi komentar

Pročitajte još
Prikaži još