Engleski velikan želi Stivena Džerada, hoćemo ga gledati protiv Liverpula?

Nemanja Đorđević
Photo by Jan Kruger/Getty Images

Stiven Džerard stekao je status legende svojim partijama za Liverpul, dok danas na klupi Glazgov Rendžersa polako gradi kredibilitet i kao menadžer.

Ultimativni cilj svakako jeste preuzimanje dečačkog kluba sa "Enfilda", iako je "miljama daleko" od tog angažmana u ovom trenutku, ali bismo već naredne sezone mogli da ga gledamo u Engleskoj.

Kako prenose mediji na Ostrvu, Džerard je prvi kandidat da zameni Marsela Bjelsu na klupi Lids Junajteda, ukoliko Argentinac na kraju sezone odluči da napusti "Eland Roud".

https://admiralbet.rs/app/sport?competitionId=1-1-6330&event=253637&fbclid=IwAR3q9oNr5A_B6aEOZaTFmqhgYqgJjguW1oNwDKB4yfhgRF9of1vd8kvZfuM

Popularni "El Loko" odlučio je da ostane na klupi Lidsa i pored činjenice da nije obezbedio povratak u Premijer ligu, dok uprava kluba želi da ima i plan B ako se sezona bude drugačije odvijala.

Rendžers trenutno ima dva boda više od najvećeg rivala Seltika, na vrhu škotskog Premijeršipa, a Lids zauzima peto mesto u Čempionšipu sa dva boda manje od vodećeg Vest Bromič Albiona.

Za kraj, ostaje i pitanje kakvo mišljenje o svemu ovome ima Stivi Dži…

Photo by Jan Kruger/Getty Images

Ostavi komentar

Ostavi komentar

Pročitajte još
Prikaži još