Instagram klopka i priča kojoj se smeje Ostrvo – žene fudbalera u svom punom sjaju!

Nemanja Đorđević
Photo by Clive Brunskill/Getty Images

Današnje novinarstvo, nažalost, u velikoj meri  ogleda se kroz famozni broj klikova, što je, s jedne strane, potpuno normalno…

Opet, želja za senzacijom i imaginacija "pouzdanog izvora" prečesto nam donose neverovatne priče… Toliko neverovatne da u većini slučajeva nisu istinite, štaviše  potpuno su izmišljene.

Poslednji u nizu primera pružila nam je Kolin Runi, supruga legendarnog engleskog napadača Vejna, baveći se onime što je, posebno kod nas, pomalo i zaboravljena "veština" – istraživačko novinarstvo.

Liverpul ima najveće šanse da osvoji titulu, pa je takva i kvota!

Nekoliko godina unazad, osoba kojoj sam verovala i dozvolila joj da prati moj privatni profil na Instagramu bila je u direktnom kontaktu sa novinama ‘The Sun’. Deleći sa njima moje privatne objave i priče.

Toliko toga im je rečeno i poslato. O meni, o mojim prijateljima i mojoj porodici – svaki put bez moje dozvole. Pošto sam duži vremenski period pokušavala da shvatim ko je ta osoba, iz različitih razloga, imala sam svoje sumnje.

Kako bih pokušala da ih i dokažem, sinula mi je ideja. Blokirala sam svima pristup osim JEDNE osobe, dok su se ovi ostali verovatno pitali zašto toliko dugo ništa nisam postavila.

https://admiralbet.rs/app/sport?competitionId=1-2-13&event=327855

Tokom poslednjih pet meseci postavila sam nekoliko lažnih, izmišljenih priča – samo da vidim da li će pronaći svoj put do novina. I, znate šta, tako je i bilo. Priča o odabiru pola u Meksiku, mom povratku na televiziju, kao i poplavi u mojoj novoj kući.

Bilo je teško suzdržati se i ne komentarisati ništa, posebno kada su priče objavljene, ali sam morala. Sada sam i sigurna i koja je osoba u pitanju. Zapamtila sam sve objave i jasno se vidi da ih je samo jedna osoba videla.

To je… Rebeka Vardi. Supruga Džejmija Vardija.

https://admiralbet.rs/app/sport?competitionId=2-123-3060&event=325709

Photo by Clive Brunskill/Getty Images

Ostavi komentar

Ostavi komentar

Pročitajte još
Prikaži još