Željko Obradović: Moji igrači su me ostavili bez teksta

Marko Đinđić
Foto: StarSport

Crvena zvezda savladala je Fenerbahče u "Štark areni" u meču drugog kola Evrolige, a turska ekipa je tako doživela drugi poraz u elitnom takmičenju.

Na konferenciji posle utakmice Željko Obradović bio je razočaran, ljut i šokiran u isto vreme.

Pošteno da kažem, moj tim me je iznenadio više od Zvezde. Najiskrenije. Ja sam čovek koji polazi uvek od sebe i mislim da ovakva slika nije dobra i treba da razmislim, ja kao trener, da uvidim neke greške koje sigurno postoje. Prvi put za 27 godina karijere sam ušao u svlačionicu i nisam imao da kažem reč svojim igračima. Tako sam se osećao. Najveća odgovornost je moja, ja ću morati da analiziram i da vidim zašto smo igrali ovako i zašto smo postigli ovih bednih 56 poena za mene.

Željko vidi da nešto ne ide kako treba.

Bilo mi je logično da dam sedam dana odmora igračima koji su bili sa reprezentacijama… Radimo korektno, žao mi je što smo pokazali ovo, izgledalo je bolje na treninzima i nadam se da ćemo imati priliku da pokažemo sebi i drugima da ovo danas nije bila realna slika. Koliko ćemo imati vremena, koliko ću morati psihički da dižem igrače… Videćemo. Moraćemo da mućnemo glavom malo više.

https://sport-webapi.millenniumbet.rs/mobile_update/mBETmobile.apk

Foto: StarSport

Ostavi komentar

Ostavi komentar

Pročitajte još
Prikaži još