Poraz "Orlića" u Poljskoj, moraćemo da zapnemo za EP

Milovan Longinov
Foto: StarSport

Mlada fudbalska reprezentacija Srbije izgubila je danas u gostima od Poljske rezultatom 1:0 u četvrtoj utakmici kvalifikacija za EP.

Izabranici Ilije Stolice imali su ideju, posed lopte, ali je nedostajalo konkretnijih poteza u poslednjoj trećini terena, odnosno pravi završni pas i više udaraca ka protivničkom golu.

Naši su kontrolisali utakmicu, ali je onda usledilo iznenađenje u 79. minutu, kada je Mateuš Boguš rutinski završio odličan kontranapad Poljaka.

Ko osvaja Ligu šampiona?
→ Najbolje kvote ←

Moglo bi se reći da smo u pojedinim trenucima imali i sreće, pošto nas je u 40. minutu spasila prečka, dok je u 55. minutu heroj bio golman Ilić.

Na kraju, poraz koji boli, pošto je Rusija slavila u Estoniji sa ubedljivih 5:0 i sada nam beži četiri boda, dok su nam Poljaci danas pobegli na +6.

Jedina dobra stvar u ovoj priči je raspored, pošto u nastavku dočekujemo i Poljake i Ruse i Bugare, pa još kako tako možemo da preokrenemo stvari u svoju korist.

Srbija: M. Ilić – Mašović, Nišić (55. Šehović), Pavlović, Kamenović – L. Ilić (55. Birmančević), Petrović, I. Ilić (84. Vlahović) – Adžić (73. Čumić), Joveljić (73. Tedić), Stuparević.

Foto: StarSport

Ostavi komentar

Ostavi komentar

Pročitajte još
Prikaži još