Barselona platila Atletiku još 15,000,000 € za Grizmana

Stefan Cvetković
15,000,000 € za Grizmana Photo by Alex Caparros/Getty Images

Saga "Antoan Grizman" je gotova, prenose španski mediji.

Mundo Deportivo piše da je Barselona pristala da plati 15 miliona evra Atletiko Madridu kako bi se sukob oko francuskog napadača završio. Katalonci su Madriđanima uplatili pomenuti iznos kako ne bi objavili tajne imejl prepiske sa Grizmanom koje potvrđuju da je transfer dogovoren još u martu, dok je klauzula iznosila 200,000,000 evra.

https://admiralbet.rs/app/sport?competitionId=1-104-764&event=328699

Barselona je za tih 15 miliiona dobila pravo preče kupovine pet igrača iz Atletikove akademije i Katalonci su izjavili da je suma uplaćena upravo zbog toga, a ne kako bi se izbeglo objavljivanje tajnih imejl poruka.

Mediji u Španiji spekulišu da se među tih pet igrača koje Barselona može da kupi nalaze Hoze Himenez i Saul. Takođe, Atletiko je naznačio da tri uslova moraju biti ispunjena kako bi Barselona aktivirala svoju opciju: Prvo – igrač mora da pokaže želju da hoće da napusti Atletiko, drugo – Atletiko mora da pristane na prodaju i treće – neki drugi tim mora prvi poslati ponudu koja će biti prihvaćena od strane Atletika kako bi Barselona mogla da je izjednači.

Foto: Alex Caparros/Getty Images

Ostavi komentar

Ostavi komentar

Pročitajte još
Prikaži još