Tumbaković opet o Luki Joviću – problem nastao mnogo ranije?

Milovan Longinov
Foto: StarSport

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Ljubiša Tumbaković ponovo se osvrnuo na status Luke Jovića u našem nacionalnom timu.

Kao što je poznato, Jović je tokom septembarskog okupljanja odlučio da napusti reprezentaciju zbog navodne povrede, a ispalo je da je po sredi – uvreda.

Tumbaković je za Srpski telegraf otkrio da je problem nastao ranije, pre mesec i po dana i da su tek kasnije stvari isplivale na videlo.

Kriterijumi profesionalnog fudbalera se znaju, takođe i patriotska odgovornost, a ja to pratim jer je deo mogo posla. Moja odgovornosti i zaduženje. Luka je sa jedne strane mlad momak, ali sa druge strane, iza njega je šest, sedam godina profesionalne karijere. I u jednom takvom profesionalnom odnosu postoje kriterijumi kojih svaki igrač mora da se drži. U situacijama kao sto je ova sa Jovićem ja postupam profesionalno i, logično, isključio sam ga iz tima.

Liga kup u utorak i sredu!
→SVE KVOTE←

On je dodao da o povratku Jovića u tim sve zavisi upravo od napadača Real Madrida.

Šta će dalje da se desi, zavisi samo od Luke Jovića. Od njegovih nastupa u dresu Real Madrida i od kvaliteta njegovog učešća na tim utakmicama. I najvažnije od toga kakav će pristup ubuduće da ima prema reprezentaciji i kolektivu.

Ostaje da vidimo šta će Luka uraditi i da li će konačno on i selektor rešiti ovo u četiri oka.

Foto: StarSport

Ostavi komentar

Ostavi komentar

Pročitajte još
Prikaži još