Degenek žali: Da smo uspeli da povedemo…

Nemanja Đorđević
Foto: StarSport

Štoper Crvene zvezde Miloš Degenek žali za propuštenim prilikama u porazu od Totenhem Hotspura.

"Pevci" su po drugi put uzastopno savladali crveno-bele u Ligi šampiona, pošto su, posle 5:0 u Londonu, bili veoma ubedljivi i na "Marakani".

Ipak, veliko je pitanje kako bi se rezultat odvijao da je Milan Pavkov, pri rezultatu 0:0, iskoristio stopostotnu šansu, odnosno da stativa i prečka nisu sprečile izjednačenje u nastavku.

Imali smo veoma dobru priliku u prvom poluvremenu. Bila je odlična akcija, međutim Pavkov nije uspeo na kraju da postigne gol. Kasnije smo ima još dve odlične šanse pri njihovom vođstvu od 1:0. Nažalost nismo uspeli da iskoristimo prilike i to nas je koštalo. Mislim da bi totalno drugačija utakmica bila da smo poveli. Verujem da nam u toj situaciji ne bi dali gol, jer bismo se držali kompaktno, imali bismo motiv više. Sigurno da bi energija bila potpuno drugačija.

Kao uzrok poraza, reprezentativac Australije ističe da su pogoci prošlogodišnjeg finala Lige šampioni došli posle njihovih grešaka.

Postizali su golove iz naših polugrešaka. Znali smo da su ekipa koja kažnjava i najmanju nesmotrenost. Mislim da nas nisu u potpunosti nadigrali. Svi golovi koje smo primili, rezultat su naših propusta, loših postavljanja. Siguran sam da iz svega ovoga možemo mnogo da naučimo. Sve je i dalje u našim rukama, imamo šansu da prezimimo Evropi. Moramo da se okrenemo sada sledećoj utakmici i da pokušamo da ispravimo greške koje su dovele do ovakvog rezultata.

Ekipu Vladana Milojevića novi veliki ispit očekuje 26. novembra, kada na "Marakanu" stiže minhenski Bajern.

Foto: StarSport

Ostavi komentar

Ostavi komentar

Pročitajte još
Prikaži još